Ideeën ter verbetering van de praktijkvoering

 

Mocht u ideeën ter verbetering van de praktijk of praktijkvoering hebben, dan hoop ik dat u mij dit laat weten. Dit kan gaan over de inrichting, bereikbaarheid, administratie of wat u ook tegen komt. Ik sta open voor nieuwe ideeën.

 

Zorgvisie van Widdershins;

Op mijn eigen wijze, met in acht neming van bewezen protocollen of clinical best practice, cliënten diagnosticeren, begeleiden/behandelen en ondersteunen zodat zij hun eigen draai kunnen vinden. Doelstelling is het vergroten van de zelfwaarneming of het zelfgenezend vermogen, klachtenvermindering of het leren omgaan met klachten en het herwinnen of verkrijgen van een zo productief en prettig mogelijk leven.Grondslag hierbij is respect en liefde voor al wat leeft. 

Voor het behalen van positieve resultaten is het van wezenlijk belang dat cliënten ook  zelf actief aan de slag gaan om hun leven/levensstijl te veranderen. Achterover leunen en mij het werk laten doen helpt u niet verder. Niemand anders kan uw problemen voor u oplossen.  

Nazorg bij WIddershins

Als de behandeling in overleg afgesloten is vindt, met uw goedkeuring, rapportage en/of terugverwijzing naar de huisarts plaats. Heeft u mijn hulp in de toekomst nodig, dan kunt u indien nodig  altijd contact met mij opnemen.

 


 

 

Klachten

 

Daarnaast kan het helaas ook voorkomen dat u niet tevreden bent over bijvoorbeeld mijn bejegening van u, een gebruikte methode of een rekening. Dat is vervelend.

Het kan zijn dat het e.e.a. op een misverstand berust, dus laat het alstublieft horen, dan kunnen wij samen proberen om tot een oplossing te komen.

Komen wij er niet uit, of wilt u uw klacht niet met mij bespreken, dan staat het u uiteraard vrij om een klacht in te dienen bij één van de beroepsverenigingen waarbij ik aangesloten ben.