Door de snelle veranderingen in de maatschappij de laatste jaren  is mijn denk- en werkwijze deels van richting veranderd. Het roer is om gegaan in 2008 toen ik voor een praktijknaam heb gekozen. Het wiel staat nog steeds niet stil en blijft draaien zolang Widdershins bestaat.

De laatste jaren ben ik in mijn vrije tijd aan de slag  gegaan met het ontwerpen van een methode gebaseerd op oude wijsheden en nieuwe inzichten in de vorm een Reisgids. De gids is bedoeld voor  iedereen. En kan thuis, onderweg, school en op de werkvloer geraadpleegd worden.

 

De Paden Op... 

Door de extra administratieve werkzaamheden  de laatste jaren ligt De Paden Op in de spreekwoordelijke koelkast.

Over het verdere verloop hoop ik u najaar 2018 verder te kunnen informeren.

 

Ervaring

Als Eerstelijnspsycholoog, Neurofeedbackpsycholoog en GZ-psycholoog heb ik ruime ervaring opgedaan met de behandeling van cliënten uit de Eerstelijns en Tweedelijns Geestelijke Gezondheidszorg. Door veranderingen in het GGZ-stelsel behandel ik de laatste jaren voornamelijk cliënten die volgens de regels thuis horen in de BasisGGZ. U bent ook zonder verwijzing welkom bij Widdershins.

Vanaf 2005 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met het geven van Neurofeedbackbehandelingen. 


Sinds 2009  bestaat bij Widdershins de mogelijkheid tot het volgen van (thuis)training van de cognitieve vaardigheden (Cogni-Plus).


Mijn drijfveren

Mijn drijfveren samengevat: samen met de cliënt speuren of de hulpvraag de werkelijke hulpvraag is of dat er sprake is van onderliggende problemen, behoeften, en verlangens. Samen met de cliënt  een behandelplan opstellen en uitvoeren om het samen opgestelde behandeldoel te bereiken.

 

 

 

.